Kesan Sampingan Shaklee Meal Shakes

Takut kan bila ambil sesuatu produk yang ada kesan sampingan seperti rambut gugur, diabetes, kanser kulit dan sebagainya. Contohnya bila makan JAJAN dan makanan DIPROSES yang banyak penambah perisa, MSG, gula dan bahan kimia. Dalam kuantiti sedikit mungkin tak nampak kesan yang ketara tapi lama kelamaan boleh membawa padah.

Eh, tau tak kalau ambil MEAL SHAKES pon ada kesan sampingan?! Habis la… Masa beli dengan SID korang ada tak dia bagitau apakah KESAN SAMPINGAN MINUM MEAL SHAKES ni? Kalau belum tahu, baca sampai habis 😊

1. Membantu mengurangkan ALAHAN, EKZEMA dan PSORIASIS.

2. MENAMBAH SELERA makan bagi anak-anak ‘Picky Eater’.

3. Melancarkan pencernaan dan MENGELAK SEMBELIT. Baru sebentar tadi saya minum Meal Shakes. Selepas sejam, terus ke tandas. Cepat sungguh penangan Meal Shakes kan? Jadi sesiapa yang ada masalah nak membuang, elok sangat lah ambil MEAL SHAKES dan OSTEMATRIX!

4. Meningkatkan sistem imun dan kecerdasan mental kanak-kanak. Kesan optimum dapat dirasai jika mengambil MEAL SHAKES bersama minyak ikan OMEGA GUARD dan CHEWABLE VIT-C.

Anak saya yang berumur 1 tahun setengah setiap hari sibuk juga nak minum Meal Shakes. Lepas tu bila masuk dapur dia nampak botol Chewable Vitamin C menjerit2 nak makan…bahaya sampai kena sorok sebab sehari sampai banyak kali nak makan! Ehehe..

Jika anda berminat untuk mencuba Set Kesihatan Kanak-kanak : Meal Shakes, Omega Guard dan Chewable Vitamin C, hubungi saya untuk membuat pesanan dan dapatkan konsultasi PERCUMA secara berterusan πŸ™‚

IMG_8966.JPG

IMG_0039.JPG

IMG_0075.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s